Als de avond valt

KORT VERHAAL door Renée Olsthoorn

Italiaanse mannen charmant? Nou, niet allemaal, concludeert Angela. Ze is nog maar net in Florence, of ze loopt – letterlijk – tegen een exemplaar op dat met zijn onvriendelijke gedrag in zijn eentje het hele latin lover-imago onderuithaalt. Alleen omdat ze wat Italiaans ijs op zijn dure regenjas heeft gemorst! Haar verrassing is groot als diezelfde man, Bruno d’Ambrosio, zich bij hun volgende toevallige ontmoeting ontpopt als een casanova… die ze niet kan weerstaan.

Nadat Bruno heeft ontdekt dat zijn laatste minnares alleen maar uit was op geld, zijn vrouwen voorlopig taboe. Dan loopt de mooie Angela met haar verleidelijke lichaam tegen hem aan en is het gedaan met zijn goede voornemens. Na een nacht vol hartstocht is hij zelfs bereid de liefde nog een kans te geven. Maar de volgende ochtend blijkt Angela opeens vertrokken…

 

 

3 gedachtes over “Als de avond valt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s