De Franse slag, een feelgoodroman van Renée Olsthoorn

IMG_2619

paperback
e-boek

Misverstanden, bedrog, liefde en een levensbedreigende situatie… En dat alles in hartje Den Haag.

Eva is op zoek naar de liefde. Op advies van haar zus bezoekt ze diverse datingsites, maar zonder succes. Ze verlangt naar een real life klik. Op haar werk, in het restaurant van haar vader, loopt ze Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. De aantrekkelijke chef-kok van een sterrenrestaurant in Amsterdam overweegt het restaurant te kopen.

Als de zaak inderdaad wordt beklonken, vraagt Lucien Eva of zij zijn gids wil zijn. De rondleiding door Den Haag leidt tot nog veel meer gezelligheid, tot ze een hartverscheurend verhaal hoort met Lucien als bad guy. Als ze hem ermee confronteert, krijgen ze slaande ruzie. Lucien vertrekt naar Parijs, boos en teleurgesteld.

Krijgt het stel een tweede kans? Zal de weg tussen Den Haag en Parijs uiteindelijk geplaveid zijn met rozen? En welke rol speelt haar uitgebreide, soms knotsgekke Haagse familie?

Kortom, een feelgoodroman voor iedereen die Den Haag een warm hart toedraagt en dol is op Parijs, maar natuurlijk ook voor alle lezers die op zijn tijd best wel van een beetje romantiek houden, ongeacht de plaats(en) van handeling.

Genre: populaire fictie

e-boek978 90 827540 1 8 € 8,99 paperback978 90 827540 0 1 € 14,95

Via boekenbestellen.nl kunt u zowel het e-boek als de paperback bestellen.  

Contact: Renée Olsthoorn – aramis1630@gmail.com

PS. Geïnteresseerd in een gesigneerd exemplaar van de paperbackeditie? Dat kan. Stuur een mailtje naar bovenstaand e-mailadres en ik verstrek je de noodzakelijke info.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s