NBD Biblion bedankt!

 

Featured Image -- 739

Superblij ben ik met de positieve recensie van NBD Biblion voor mijn debuutroman `De Franse slag’ en overdonderd door de eruit resulterende gigantische order! Ik kan mijn geluk niet op. Een mooiere aanmoediging had ik me niet kunnen wensen.

Hieronder een citaat uit de recensie met titelbeschrijving zoals ik haar vandaag ontving:

De Franse slag / Renée Olsthoorn – [Den Haag]: http://www.aramistranslations.nl, [2017] – 243 p.; 19 cm

[…]Het geheel is een vlot leesbaar, luchtig, romantisch verhaal dat zich afspeelt in Den Haag en in Parijs. De roman is het eerste deel van een trilogie rond het restaurant. De auteur (1952) is geboren in Den Haag, woont er, studeerde Frans en Parijs is naast Den Haag haar favoriete stad.[…]

 

 

 

6 gedachtes over “NBD Biblion bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s